A Látogatás könyvsorozat már több külhoni óvodába is eljutott.

Az itt található előadások megmutatják, hogy szakemberek, de a akár a szülők is miként képesek használni a könyveket a gyermekek fejlődésének segítése kapcsán.

A Látogatás a beszéd birodalmába kötetek a gyermekek magyar anyanyelvi fejlesztésének, beszédfejlesztésének a területén hasznosak, de elsősorban logopédiai terápiás fejlesztő eszköztár a nyelvi késés (megkésett beszédfejlődés) terápiájához.

A könyvek mellé 527 db képet tartalmazó, a könyvek képanyagát tartalmazó Szókártyák is tartoznak, mely az óvodai foglalkozások során használható változatos módon.
A könyveket a szülők is képesek használni, a Magyar Védőnők Egyesülete könyvajánlójában is szerepelnek.

A Látogatás a tudás birodalmába és a Kalandpark kötetek az iskolára való felkészülést segíti. A könyvek a diszlexia-prevenció korszerű képanyagú eszközei.
Az íráselőkészítés tematikáját a Látogatás a vonalak birodalmába komplex grafomotoros fejlesztést adó könyv tartalmazza az alapoktól az íráselemekig.

A pöszeterápiákhoz ad változatos, egyedülálló segítséget a Látogatás a hangok birodalmába. A könyvek a L-R és S-ZS-CS hangok gyakorláshoz adnak tematikai segítséget az óvodai logopédiai munkában. A rendszeres otthoni gyakorlás alapvető fontosságú a siker érdekében, így a szülők számára megkönnyítik a gyermekükkel történő otthoni gyakorlást.

A könyvekről további információ található a kiadó oldalán:
Szabó Szilvia mesterlogopédus, gyógypedagógus, köznevelési szakértő

Regisztráció

Kérjük, a szakmai anyagok letöltéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon.

A regisztráció után honlapunkon keresztül nem csak a dokumentumokhoz férhet hozzá, hanem jelentkezhet a szakmai rendezvényekre is. 

Bejelentkezés | Regisztráció