Időpont: 
2017, október 4 - 9:00de.2017, október 6 - 5:00du.
Helyszín: 
Hotel Hungaria City Center
Rákóczi út 90
Budapest
1074
Magyarország

Helyszín

Előadók

Program

Október 4-6. között a gyermekegészségügyi prevenciós munkában dolgozókat várjuk. Magyarországon ezt a feladatot elsősorban a védőnők végzik, a határon túli magyarság esetében az adott ország egészségügyi szolgálatának más-más szereplői – nővérek, ápolók, asszisztensek, szociális munkások, stb.

A jelentkezők számára szeretnénk bemutatni a magyar védőnői szolgálatot és megismertetni azokat a lehetőségeket, amelyeket ez a szolgálat a családok, elsősorban az édesanyák és gyermekek ellátásában nyújtani tud. Kiemelt hangsúlyt szentelünk a területi munkára és a várandósság és laktáció kérdéskörére.

A képzés október 4-én reggel 9 órakor kezdődik, ezért előző nap estére várjuk a résztvevőket szállással és vacsorával. A 3 napos képzés október 6-án 17 órakor ér véget, utána szintén biztosítunk még éjszakára szállást, valamint vacsorát és reggelit.

A képzés kezdete előtt 1 órával kezdődik a regisztráció. A képzésre Erdélyből 20, Felvidékről 15, Vajdaságból 10, Kárpátaljáról pedig 5 szakembert várunk.

Letölthető program és előadások: